top of page
amazing-view-on-monte-bianco-mountains-range-with-2023-11-27-04-52-54-utc.jpg

Frequently Asked Questions

Hvor går årets Høsttur 2024?

Årets høsttur går til Skarsnuten Hotell i Hemsedal.

Når er årets høsttur?

Årets høsttur er helgen 20. – 22. september.

Hvordan sover vi og er det mulig å få enkeltrom?

Denne helgen vil man bli innlosjert i hotellrom og leiligheter bestående av enkeltrom og dobbeltrom. Det finnes et begrenset antall  enkeltrom  og er et alternativ du kan  velge i påmeldingen. Merk at en egenandel pålydende  kr 900 tilkommer ved valg av enkeltrom, og trekkes av lønn i oktober.

Går det felles transport eller må jeg komme meg til Hemsedal selv?

Kommer du med fly blir det satt opp busser med avgang fra Gardermoen. Reiser du fra Oslo og Omegn vil det bli satt opp buss fra RSM kontoret i Oslo. Nøyaktig hvor bussen står kommer nærmere avreise. Se nærmere info på nettsiden under reiseinfo.

Det vil også bli satt opp buss fra Gol stasjon for de som kommer med tog fra Bergen og Voss. Se nærmere info på nettsiden under reiseinfo.

Når går bussen fra Gol stasjon for oss som kommer med tog fra avdeling Vestland?

Så fort toget har ankommet stasjonen på Gol stasjon, og alle er på plass, vil bussen gå fra stasjonen og opp til Skarsnuten Hotell.

Må jeg ta toget fra Bergen stasjon selv om jeg bor i Voss?

Om du ønsker å ta toget fra andre stasjoner enn Bergen stasjon kan du legge inn en kommentar under «Annet» i påmeldingsskjemaet.

Når skal vi være på Skarsnuten Hotell fredag 20. september?

Ankomst Skarsnuten hotell fredag 20. september vil være mellom kl. 11:00 og kl. 13:00 avhengig av om du kjører selv eller er med på felles transport. Lunsj serveres fra kl. 12.00 og StudioRSM starter presis kl. 14.00.

Når er det hjemreise søndag 22. september?

Hjemreise søndag 22. september vil være mellom kl. 08:00 og kl. 11:00 avhengig av om du kjører selv eller er med på felles transport. All nødvendig reiseinformasjon finner du under reiseinfo.

 

Hva går aktivitetene på lørdag ut på?

Aktiviteten er lavterskel, lagbasert og bygger på verdiene våre.  Lagene er forhåndsinndelt og det krever ingen påmelding. Vanlig fritidstøy og joggesko/lette tursko passer fint da vi kun skal oppholde oss på grusvei og gress. 

Hvor finner jeg påmeldingen min?

Påmeldingen din kan du finne i bekreftelses-e-posten du fikk den dagen du meldte deg på.

Hvor kan jeg henvende meg om jeg har spørsmål vedrørende turen?

Har du spørsmål vedrørende turen send en mail til pamelding@sensum.no

bottom of page